Foto blog 1

Care to blog?

In een dynamische markt valt áltijd genoeg te vertellen. Laat ToCare nou precies in zo’n omgeving actief zijn. Als er één branche is die constant beweegt, verandert en dus aanpassingsvermogen vergt, dan is het ‘De Zorg’ wel. Zoals gezegd: genoeg voer voor discussie. Dus wat houdt ons nog tegen om niet wat vaker van ons te laten horen? En daarom: hier is onze allereerste blog! Het is natuurlijk wel zo beleefd om ons eerst even voor te stellen. Dus daar gaan we…

ToCare

ToCare zag het levenslicht in 2010 als reactie op een uitzendbranche die steeds logger werd en op zorggebied meer van de cliënt (de zorgbehoevende) afdreef. ToCare ging terug naar de basis waarbij de cliënt weer centraal werd gesteld. Het credo van vele marketeers en bedrijven, maar voor ons een doel om ook écht invulling aan te geven. Van daaruit is ToCare uitgegroeid tot specialist in het leveren van zorgpersoneel. En dat doen we door beide kanten, namelijk de zorgprofessionals én de zorginstellingen, door en door te kennen. Dan is de uitkomst dat de cliënt altijd ‘de winnaar’ is. Op zich een eenvoudig uitgangspunt, maar zoals Cruijff ooit zei: “Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.” En eigenlijk is het met onze aanpak niet heel anders. Wees gerust, we laten het bij deze ene sportmetafoor. Zorg is immers meer ons ding.

Onze persoonlijkheid

Vanaf het prille begin groeiden we dankzij snelheid, probleemoplossend vermogen en betrokkenheid uit tot het team dat er nu staat. Een uitgebalanceerde samenstelling van professionals die onze sterke eigenschappen waarborgen die in de eerste plaats tot groei van ToCare leidden. Want dat is natuurlijk de grote kunst. Voordat je het weet verlies je je onderscheidend vermogen en sluipen er karaktertrekken in de bedrijfscultuur die haaks staan op de redenen waarom je ooit begonnen bent. Tegelijkertijd, als je zoals ons weet waar je vandaan komt, dan is het echt niet zo moeilijk om onderscheidend te blijven. En het allerbelangrijkste: we hebben er gewoon plezier in. Juist het persoonlijke contact en het laagdrempelige karakter van onze organisatie maken ons werk zo mooi. Uitzendkrachten lopen geregeld even bij ons binnen voor een praatje. Dat werkt ook weer bevestigend voor de redenen waarom we in 2010 begonnen.

Wat kunt u verwachten?

Simpel. Elke maand gaan we bloggen. Deels zullen we enkele aspecten uit bovenstaand verhaal nog wat meer uitdiepen, maar ook zullen we u meenemen ‘naar onze markt’. Een markt waar altijd wat te beleven is. Waar innovatie en technologie hand in hand gaan met ‘de mens’. Waar dagelijks prachtige en ontroerende verhalen ontstaan. Waar het hard werken is, maar waar ook genoeg te lachen valt. We zullen ons licht laten schijnen op opvallende ontwikkelingen in de uitzendbranche en zo nu en dan zullen we eens wat ToCare-medewerkers aan u voorstellen. En wie weet wat er nog meer op ons pad komt! Zoals u van ToCare gewend bent: we zullen altijd snel schakelen en anticiperen. Houd onze website dus goed in de gaten!

Deel dit artikel