Ik zoek werk

Ik zoek werk

Werken voor ToCare betekent werken met gedreven collega’s en net datgene extra bieden waardoor we het verschil maken. Als ToCare zorgprofessional kom je bij verschillende instellingen binnen, meestal in een situatie van onderbezetting of crisis. Een hands-on mentaliteit en de juiste ervaring zijn daarom belangrijk. Zorg is mensenwerk, dat wil zeggen, jij als zorgprofessional maakt en levert de kwaliteit van de zorg. Wij zoeken mensen die het verschil voor cliënten of patiënten maken en daarmee een motivator zijn voor het zorgteam.

Wij bieden

Bij ToCare word je flexibel ingezet bij verschillende zorginstellingen. Zo heb je bij ons afwisselend en uitdagend werk en de mogelijkheid je werkervaring uit te breiden. Wij bieden een goed salaris en uiteraard je reiskostenvergoeding. Daarnaast organiseren wij praktijk toepasbare trainingen en hebben wij jaarlijks terugkerende intervisiebijeenkomsten om je kennis en contacten met je ToCare collega’s te onderhouden.

Meer weten?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn binnen ToCare? Stuur dan een mail, met je cv en motivatie naar avpanwijk@to-care.com of neem contact op met ons kantoor in Arnhem, telefoonnummer 026-3031 610.

Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde

  • Sociaal Pedagogisch medewerkers niveau 3 en 4
  • Helpende en verzorgende niveau 2 en 3
  • Verzorgende 3 IG
  • Verpleegkundigen niveau 4 en 5

Kijk ook bij onze vacatures voor een uitgebreide beschrijving.